Stoc Epuizat
Cafea Filicori MESSICO - MEXIC boabe 340G
Cafea Filicori MESSICO - MEXIC boabe 340G 55.00 lei
Cafea Filicori ESPRESSO macinata 250G
Cafea Filicori ESPRESSO macinata 250G 17.28 lei

Cafea Filicori FRESCO ARABICA macinata 180G – Un amestec elegant și curat de Arabica pură, echilibrează diferitele caracteristici ale originilor noastre unice ce ofera o cafea placuta si aromata.

Stoc epuizat

17.28 lei

Stoc epuizat

Cafea Filicori FRESCO ARABICA macinata 180G

Cafea Filicori FRESCO ARABICA macinata 180G – Un amestec elegant și curat de Arabica pură, echilibrează diferitele caracteristici ale originilor noastre unice ce ofera o cafea placuta si aromata.

Despre Filicori Zecchini

Filicori Zecchini este un brand de cafea tradiționala italiana. Filicori Zecchini este sinonim pentru cafea espresso de înaltă calitate în Italia inca din 1919.

După sfârșitul Primului Război Mondial, Aldo Filicori și Luigi Zecchini au decis să facă comerț cu cafea la Bologna, de la importul soiurilor de cafea verde la rafinarea si prepararea boabelor.

Au vrut să perfecționeze arta espressoului italian.

Primul Filicori Zecchini Cafè a fost deschis în Via Degli Orefici, nu departe de prăjirea din Via Oberdan din Bologna.

În 1964, fiul Giovanni Filicori a luat frâiele și făcut cunoscut în toată țara brandul Filicori Zecchini ca o cafea de top făcută după metode tradiționale de prăjire.
Astăzi compania este condusă de descendenții Constanza Filicori, Luca Filicori și Luigi Zecchini Jr. După mulți ani de muncă grea, succese dar și eșecuri,  brandul de cafea Filicori
Zecchini este prezent acum în peste 43 de țări.

Laboratorul de espresso

În 2001 a fost fondat în sfârșit laboratorul de espresso. Acest concept este un training special pentru comercianții de cafea și mnu numai. Cu peste un secol de experiență, Filicori Zecchini nu este
doar una dintre cele mai vechi prăjitoari de cafea din lume, dar și unul dintre cele mai renumiți. Este una dintre puținele companii care a obținut certificarea prestigioasă ofertă de
„Institutul Național Italian Espresso”. Institutul cere, printre altele, ca espresso-ul să aibă o compoziție de diverse origini, cu o compoziție complexa si arome unice. Un espresso trebuie să emane un parfum care persistă câteva secunde în nas fără a se evapora. Trebuie sa aiba si arome clare de ciocolată, flori, fructe și pâine prăjită. În cele din urmă, amestecul trebuie bineînțeles să fie bine proporționat pentru a obține prestigioasa certificare.

Espresso Italiano

În gama Filicori Zecchini, multe dintre espresso-urile excelente au câștigat cu siguranță această distincție nobilă.
Boabele espresso de cea mai înaltă calitate din India, Brazilia și alte țări din America de Sud formează baza pentru amestecurile premium Filicori Zecchini. Tipic pentru un amestec excelent, fiecare varietate de cafea de origine este prăjită separat pentru a proteja profilul gustativ al respectivei țări. În acest fel, se pot crea amestecuri care au gusturi și arome clare, distincte. În plus, Filicori Zecchini combină și boabele Arabica cu Robusta. Acest lucru oferă un espresso nu doar cu un gust nobil si nuanțe fine, ci și o cremă excelentă datorită adaosului Robusta.

 

Cafea Filicori FRESCO ARABICA macinata 180G

Detalii despre cum puteti comanda aici.

Pentru Distribuitori sau clienti HORECA, va rugam accesati: CERE OFERTA HORECA

Site-ul Oficial Filicori Zeccjini poate fi accesat aici.

Greutate 0.180 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cafea Filicori FRESCO ARABICA macinata 180G”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top